В Росії скасовують концерти рідного брата співачки Tayanna, який зрікся України

Міша Марвін – молодший брат співачки Tayanna
фото з відкритих джерел

 

Міша Марвін з початком війни виїхав з РФ, однак потім повернувся

Уродженець Чернівців, співак Міша Марвін (справжнє ім'я Михайло Решетняк), який продовжує будувати кар'єру в Росії, стикнувся з несподіваними труднощами: його відміняють в Росії, заради якої він зрадив Батьківщину.

Нагадаємо, Міша Марвін переїхав до Росії у 2015 році, тоді ж розпочав співпрацю з російським лейблом Black Star. Артист виїхав із Росії, коли російська армія вторглась в Україну. У березні Марвін написав два пости з осудом війни Росії в Україні, яких зараз на його сторінці немає. Залишилося лише фото зі старшою сестрою співачкою Tayanna та мамою з нейтральним підписом: «Перевірено. Ми разом. Найближчі, найважливіші для мене люди». На початку травня співак написав, що припинив співпрацю з російським лейблом і надалі буде випускати пісні під ім'ям Міша М. Влітку в інтерв'ю Tayanna заявила, що її брат «розірвав усі зв'язки» з Росією. Однак згодом він прийшов на день народження до генерального директора лейблу Black Star в Москві і заявив про відновлення співпраці. В Інстаграм Марвін підтвердив, що продовжить співпрацю з російським лейблом.

«Так, це не помилка. Я знову Міша Марвін. У 99% випадків потрібно просто поговорити, щоб вирішити всі проблеми. Так і сталося. Лейбл передав мені права на ім'я і пісні. Ми залишаємося колегами та друзями. Наше співробітництво продовжується, але в новому форматі. Я самостійний артист, а команда Black Star буде моїм дистриб'ютором і забезпечуватиме менеджмент», – написав артист.

Тим часом у Північній Осетії скасували концерт Марвіна, мотивуючи це тим, що артист виступав проти війни в Україні. Про повідомили у компанії ТОВ «Меркада груп», яка організовувала його виступ в одному зі своїх ресторанів у республіці. «Концерт Михайла Марвіна скасовано», – сказав співрозмовник агентства. Виступ виконавця мав відбутися 25 березня. З проханням скасувати концерт раніше до уряду республіки зверталися громадські організації регіону.

Читайте також: Відомий телеведучий розповів про трьох жінок Кузьми Скрябіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: