Сальма Гаєк показала, як збиралася на весілля до колишнього чоловіка Дженніфер Лопес

Акторка поділилася світлиною, зробленою перед виходом з дому
Фото: Інстаграм Сальми Гаєк

Останнім часом акторка полюбляє відверті вбрання

Ексчоловік американської попзірки та акторки Дженніфер Лопес, американський співак Марк Ентоні вчергове одружився. Це його четвертий шлюб. Кохана Марка – парагвайська модель, учасниця конкурсу «Міс Всесвіт-2021» Надя Феррейра.

На свято приїхали чимало зірок – акторка Сальма Гаєк, колумбійський виконавець Малума, пуерторіканський співак Луїс Фонсі та багато інших. Ведучим весілля виступив мер Маямі Френсіс X. Суарес. Ні Дженніфер Лопес, ні їх дітей на весіллі не було. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Сальма Гаєк на своїй сторінці в соцмережі полказала, як готувалася до весілля. Акторка поділилася світлиною, зробленою перед виходом з дому: «Як раз перед тим, як поїхати святкувати свято кохання моїх друзів Марка Ентоні та Наді Феррейри. Хай живе кохання! Та хай живе сальса!». На світлині артистка одягнена у довгу шифонову сукню м'ятного кольору, що вдало підкреслювала пишні груди Сальми.

Останнім часом акторка полюбляє відверті вбрання. Нещодавно Гайєк з'явилася на публіці у відвертому образі, чим привернула увагу ЗМІ та соцмереж. У Майамі відбулася прем'єра фільму «Супер Майк: Останній танець». Головні ролі в ньому виконали Ченнінг Татум та Сальма Хайєк. До останньої була прикута підвищена увага публіки на червоній доріжці. 56-річна актриса для виходу на прем'єру обрала несподівано сміливий образ – голу сукню із яскравими екзотичними квітами. Провокаційне вбрання вона зрифмувала із золотистими босоніжками на платформі та зеленим клатчем.

Шанувальники акторки в коментарях дивуються, що чоловік актриси, мільярдер Франсуа-Анрі Піно, відпустив її з дому в такому вигляді: «Вона, звичайно, зірка, але все ж таки в такому вбранні свою дружину я б навряд чи відпустив одну», «Може, Франсуа-Анрі Піно приїхав разом з нею і просто не став фотографуватися поряд?», «Сальма виглядає чудово в більшості нарядів, але це просто неймовірна сукня», «А мені, чесно кажучи, сукня не дуже сподобалася: вона приховує всі переваги її фігури, хоча закритою її не назвеш».

Читайте також: В Росії скасовують концерти рідного брата співачки Tayanna, який зрікся України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: