Акторка Саліванчук з розбитим обличчям з’явилася в прямому ефірі одного з телеканалів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ніхто не чекав, що акторка наважиться прийти в студії

Акторка Ганна Саліванчук прийшла на прямий ефір «Сніданку з 1+1», де представила фінальний сезон серіалу «Одного разу під Полтавою», а також розповіла про подробиці травми, якої зазнала кілька днів тому. Через падіння на слизьких сходах біля свого будинку акторка отримала перелом носа та струс мозку.

Телеведучі, представляючи артистку в ефірі поділилися побоюваннями: ніхто не чекав, що Саліванчук наважиться прийти в студії. Напередодні акторка на своїй сторінці в соцмережі виклала шокуючі фото: її лице через забої було не впізнати. Артистка розповіла, що йшла забирати сина зі школи, але підсковзнулася на сходах. Результат – перелом носа та струс мозку. На телебаченні Саліванчук з'явилася із щільним макіяжем, який приховав її травми на обличчі.

Акторка зізналася, як відреагували діти, коли побачили маму: «Коли мене побачив старший Гліб, він розплакався. Обійняв мене і сильно плакав, йому було страшно на мене дивитись. А молодший Микита взагалі не відреагував, я йому однакова, що з таким страшним носом, що ні». В телеефірі Ганна додала, що коли виклала в Інстаграм фото понівеченої себе, їй почали писати колеги та висилати свої знімки з травмами. Мовляв, не треба переживати – таке може статися з кожним. Саліванчук згадує, що їй написала Полякова, що з нею свого часу трапилася подібна історія, однак вона побоялася публічно викладати фото розбитого обличчя.

Раніше «Главком» писав, що акторка та дружина народного депутата від «Слуги народу» Ганна Саліванчук розповіла, що її чоловік розказує вдома про свої депутатські будні. Зокрема, що в кулуарах парламенту кажуть про терміни закінчення війни.

Читайте також: Дружину Скічка пограбували в Італії: От покажу поліції, що таке Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: