Кіркоров осоромився на «Греммі», бігаючи за голлівудськими знаменитостями

Кіркоров: Дайте хоч за буклетик потриматися
фото з відкритих джерел

Артист фотографував з натовпу американських артистів, а потім викладав знімки в Інстаграм

Російський ура-патріот Філіп Кіркоров на своїй сторінці в соцмережі повідомив шанувальникам, що відвідав 65-у церемонію вручення музичної премії «Греммі», яка сьогодні вночі відбулася у Лас-Вегасі. Звісно, на сцену ніхто виконавця не запрошував, він був присутній на церемонії, як звичайний глядач.

Поводився співак відповідно: фотографував з натовпу голлівудських знаменитостей, а потім викладав знімки в Інстаграм.

«Треба загадувати бажання, коли щось відбувається вперше, – захопливо поділився враженнями Кіркоров. – Хочу повчитися, подивитися, що там цікавого, порадіти за своїх американських колег». У соцмережах Кіркоров похизувався, що йому вдалося зафільмувати вихід Мадонни, Дженніфер Лопес та Бена Аффлека, а також виступ Бейонсе.

«Скромно одягнений турист Філіп Кіркоров дивився «Греммі» з гальорки, а потім разом з папараці чатував поп-королеву Мадонну на бекстейджі. Незвично, мабуть, бути по інший бік понтів», – пишуть в телеграм-каналах.

Раніше «Главком» писав, як Кіркорову вдалося прошмигнути до США. В грудні 2022 року з'явилася петиція, в якій активісти Нью-Йорка вимагали від американського уряду заборони на в'їзд російській зірці до Штатів. Таку скаргу прохачі направили до Мін'юсту та Мінфіну, і розмістили в Інтернеті – для збору підписів. Преса припускає, що Кіркоров скористався болгарським паспортом, в якому правила написання імен не збігаються з транскрипцією з бази американських прикордонників. «Є один варіант зробити це: по болгарському, а не російському паспорту, там інша транскрипція імені, не така, яка в у базі прикордонників», – пишуть телеграм-канали.

Читайте також: Любитель Путіна Депардьє хитро пояснив, чому уникає розмов про війну в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: