Різдвяний образ Дженніфер Лопес назвали повним провалом

Дженніфер Лопес назвала секрети своєї молодості.
Фото: Інстаграм Лопес

Шанувальники констатують, що лише макіяж співачки не викликав у них запитань

У центрі уваги на різдвяні свята опинилася американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, образ якої раптово потрапив до категорії невдалих. Багато фанатів взагалі назвали його найгіршим із усіх вбрань зірки, що їм доводилося бачити.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Отже, що всіх так збентежило? Насамперед бірюзово-блакитна міні-сукня, перенасичена деталями: тут і білий комірець, і імітація запаху, і принт з вишневими бантиками. Тут би додати лаконічне взуття та обійтися без аксесуарів, але ні. Дженніфер доповнила наряд туфлями з червоної лакованої шкіри на високих підборах і платформі, а як прикраси обрала великі сережки-квітки. Ось і вийшов незграбний образ зовсім не в дусі Джей Ло.

Здивовані шанувальники констатують, що лише макіяж співачки не викликав у них запитань: чорна туш, вишнева помада (у колір бантиків на сукні), рум'яна плюс трохи хайлайтера – універсальний варіант на всі випадки життя.

Раніше «Главком» писав, Дженніфер Лопес назвала секрети своєї молодості. Зовнішність голлівудської зірки Лопес вже багато років викликає захоплення шанувальників. У свої 53 роки вона зуміла зберегти не лише розкішну фігуру, а й чудовий стан шкіри обличчя. При цьому кардинальних втручань б'юті-фахівців у неї зовсім не видно. Мало того, артистка запевняє публіку, що жодного разу у житті не робила уколи ботоксу. Вона лише системно керується п'ятьма секретами молодості та краси.

Читайте також: Ложка з написом «вбивця». Меган Маркл зробила особливий подарунок принцу Вільяму на Різдво

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: