Лопес чесно зізналася, хто завадив їй раніше вийти заміж за Аффлека

Лопес розповіла, що її перший роман із Беном на початку нульових став для неї уроком
фото з відкритих джерел

Цього року Дженніфер Лопес одружилася з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес знялася для грудневої обкладинки американського Vogue. На титульному фото Лопес постановки у червоній кутюрній сукні Valentino. Автором знімка стала Енні Лейбовіц. В інтерв'ю Дженніфер прокоментувала зміни у своєму особистому житті.

Цього року вона одружилася з Беном Аффлеком. «Люди, як і раніше, називатимуть мене Дженніфер Лопес. Але моє офіційне ім'я – місіс Аффлек, тому що ми тепер єдине ціле. Ми чоловік і дружина. Я пишаюся цим. Я не думаю, що в цьому є проблема. Це романтично», – пояснила співачка зміну прізвища. При цьому Дженніфер зазначила, що всупереч сучасним трендам не хотіла б, щоб чоловік брав її прізвище

Лопес також зізналася, що її перший роман із Беном на початку нульових став для неї справжнім уроком – тоді вона була ще надто молода і наївна і не уявляла, наскільки жорстокою може бути преса. «Ми були такі молоді і так закохані в той час, все було дуже безтурботно: без дітей, без уподобань. І ми просто жили своїм життям, були щасливі і жили моментом. Не було відчуття, що нам потрібно ховатися від когось. Ми були відкриті, і виявилося, що це може поранити. Було багато всього, люди не хотіли, щоб ми були разом, люди думали, що я не та людина, яка йому підходить», – зізналася Дженніфер.

Тоді Лопес справді нерідко зазнавала расистських глузувань: її жорстоко пародували у мультсеріалі «Південний парк», а комік Конан О'Брайєн якось сказав своїй аудиторії, що прибиральниця з телестудії зіграє Лопес у скетчі.

Бен і Дженніфер знову почали багато спілкуватися на початку 2021 року, коли обидва знову виявилися самотніми: Лопес розірвала заручини з Алексом Родрігесом, а Бен розійшовся з Аною де Армас. Аффлек написав Лопес електронного листа – журналісти попросили його коментар про Дженніфер, і він захотів її попередити. Після цього вони знову зблизилися.

«Очевидно, ми не намагалися зробити наші зустрічі публічними. Але я ніколи не приховувала той факт, що для мене це було справжнє кохання. Всі мої близькі знають, що він був дуже, дуже особливою людиною в моєму житті. Коли ми возз'єдналися, ці почуття у мені все ще були дуже реальними», – каже Лопес.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: