Дженніфер Лопес назвала п’ять секретів своєї молодості

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

У свої 53 роки співачка зуміла зберегти не лише розкішну фігуру, а й чудовий стан шкіри

Зовнішність голлівудської акторки та співачки Дженніфер Лопес вже багато років викликає захоплення її шанувальників. У свої 53 роки вона зуміла зберегти не лише розкішну фігуру, а й чудовий стан шкіри обличчя. При цьому кардинальних втручань б'юті-фахівців у неї зовсім не видно. Мало того, артистка запевняє публіку, що жодного разу у житті не робила уколи ботоксу. Вона лише системно керується п'ятьма секретами молодості та краси.

Дженніфер Лопес знялася в новому відео американського Vogue і розповіла про свій щоденний догляд. Співачка дотримується кількох простих б'юті-правил, які, окрім очищення, зволоження та захисту шкіри від ультрафіолету, включають здоровий сон та гарний настрій.

По-перше, вона добре очищає шкіру щодня перед нанесенням крему чи маски. Так засіб вбирається краще та діє сильніше. По-друге, постійно зволожує шкіру, щоб вона повільніше старіла. По-третє, захищає від ультрафіолету спеціальними засобами з тієї ж причини. По-четверте, завжди висипається ночами. І по-п'яте, намагається зберігати відмінний настрій і бути щасливою. Лопес переконана, що ніяка косметика не допоможе, якщо вас поглинатиме зневіру. Поганий настрій завжди одразу видно на обличчі.

Читайте також: Колишня солістка «ВІА Гри» Седокова показала дочку, котру в неї відсудив батько дівчини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: