Ложка з написом «вбивця». Меган Маркл зробила особливий подарунок принцу Вільяму на Різдво

Подарунок Меган оцінила і королева
фото з відкритих джерел

Майбутньому монарху презент дуже сподобався

Поки зараз між Сассекськими та Уельськими йде тиха ворожнеча, королівські біографи напередодні Різдва вирішили згадати той час, коли актриса ладнала з королівською родиною.

Тоді до Маркл всі ставилися добре. У 2017 році Єлизавета II порушила заради неї сімейну традицію та запросила майбутню невістку на сімейне свято за п'ять місяців до її весілля з принцом Гаррі. Це були своєрідні оглядини Меган як майбутньої герцогині. З цієї нагоди вона дуже старалася здивувати майбутніх родичів подарунками.

За словами біографів, за традицією, члени королівської родини розпаковують презенти один від одного не зранку, як багато британців, а о шостій вечора і вже після такої приємної частини йдуть насолоджуватися різдвяною вечерею.

Різдвяний стіл завжди сповнений вишуканих страв, а столові прилади та посуд виконані із чистого золота. Про таку розкіш Меган, звичайно ж, знала, тому вибрати подарунок було вдвічі важче. Як вибрати щось незвичайне та недороге, при цьому не впавши в очах королеви?

Меган впоралася з цим завданням. Відомо, що на перше Різдво в королівській родині герцогиня Сассекська подарувала принцу Вільяму ложку з вигравіруваними на ній словами «вбивця злакових». Це був жарт із посиланням на те, що на сніданок у Кембриджських прийнято їсти традиційну вівсянку та корнфлекс із молоком. Вільяму презент дуже сподобався. Подарунок оцінила і королева. Єлизаветі II ж Меган подарувала співаючого іграшкового хом'яка, з яким згодом грали улюблені коргі королеви.

Читайте також: Актор «Квартал 95» показав реакцію Путіна на поранення Рогозіна в «місце, куди Медведєв цілував»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: