Путініст Пореченков каже, що переписується з українцями та пояснив, чому не йде на фронт

фото з відкритих джерел

Михайло Пореченков затято підтримує агресію Кремля

Ура-патріот Михайло Пореченков, який затято підтримує напад РФ на Україну, в інтерв'ю російській пресі заявив, що йому пишуть українці, яких він називає «нашими людьми». 

«Ще як пишуть! Їх теж можна зрозуміти: це їхня батьківщина, це їхня територія. Навіть коли вони були лояльні до нас, все одно це була інша держава, яка формувалася ворожою. Ось трапилася нинішня ситуація. Звісно, всі вони тяжко переживають. Хтось відмовився зовсім розмовляти, хтось продовжує спілкуватись. Ми ж розуміємо, що частина людей, які там перебувають, – наші люди. Що з цим робити? Я скажу так. Є в історії нашого народу хороша практика бити фашистів. Так буде й цього разу», – видає путініст чітко по методичкам.

Однак сам путініст на фронт не йде: «Так, я б вирушив. Але мене знято з військового обліку за віком. Кожен на своєму місці має робити свою справу чесно. Від цього буде більше допомоги, ніж просто поїхати туди добровольцем, нічого не вміючи».

Раніше «Главком» писав, що Пореченков назвав «подвигом» те, що окупанти творять на нашій землі. Тим часом продюсер Роднянський пояснив, як Пореченков став маріонеткою Путіна: «Він та інші – заручники своїх стосунків із владою. Якщо влада їх фінансує, то не лише диктує правила, а й може перестати не просто фінансувати, а й жорстоко покарати».

Читайте також: Вайкуле чесно зізналася, чи перераховувала Пугачова гроші ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: