Вайкуле чесно зізналася, чи перераховувала Пугачова гроші ЗСУ

фото з відкритих джерел

Лайма Вайкуле закликала росіян відчепитися від її подруги

Латвійська співачка Лайма Вайкуле на своєму ютуб-каналі зізналася, чи жертвувала її подруга Алла Пугачова гроші Збройним силам України. На фінансування ЗСУ її зараз перевіряють в Росії.  Заяву на співачку написав до генпрокуратури голова Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін.

Вайкуле закликала залишити в спокої своїх колег, які виїхали з Росії та не підтримують кремлівський режим. «Аллу зараз перевірятиме прокуратура. Відчепіться ви від Алли. Відчепіться від цих чудових людей. Звідки ви взяли, що потрібно перевіряти, чи платить Алла українській армії. Захоче – заплатить, не захоче – не заплатить. Щоправда, я знаю, що вона цього не робила», – поділилася подруга Пугачової.

Лайма Вайкуле звернула увагу шанувальників на те, що російська виконавиця вже давно не працює: «Вона ж не працює. Ви знаєте про це? Звідки вона візьме гроші на те, щоб комусь надсилати? Хочеться сказати, що вона навіть мені не давала грошей, коли в мене була великі проблеми. Хотіла придбати велику картину. Я жартую. Відчепіться від Алли, від Меладзе, від Галкіна, від мене зі своїми дурними питаннями», – додала Вайкуле.

Тим часом Бородін продовжує штурмувати родину Пугачової. «У США Микита має квартиру, яку йому подарувала Пугачова. Відразу видно – бабуся підготувалася. Спецслужби США обробили її добре, виділили гроші на нерухомість, допомогли швидко оформити документи, отримати громадянство… Не дарма я говорив і говоритиму: Алла Пугачова завербована спецслужбами США».

Раніше «Главком» писав, що російський активіст Бородін звернувся до гепрокуратури з вимогою відкрити три кримінальні справи та позбавити всіх нагород акторку Лію Ахеджакову, яка виступає проти війни в Україні.

Читайте також: Мама в уряді Аксьонова, тато – суддя в Криму. Дует Anna Maria вперше прокоментував позицію по війні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: