Оля Полякова відповіла хейтерам на критику щодо участі в ЛГБТ-марші

Оля Полякова очолює марш ЛГБТ у Лондоні
Фото зі сторінки Олі Полякової у Instagram

Артистка різко відповіла тим, хто засудив її за очолення української колони на ЛГБТ-марші 

Українська співачка Оля Полякова дала різку відповідь хейтерам, які засудили її за підтримку ЛГБТ-представників та за очолення української колони на ЛГБТ-марші у Великій Британії.

«Хочу сказати велике дякую усім, хто написав приємні слова щодо прайду. Ті, хто написав негативні коментарі, то люди з минулого, з іншого життя, якого вже немає. Але вони цього не відчувають, вони рефлексують, вони щось пишуть, багато пишуть, сперечаються, погрожують пеклом. Це люди, яким просто не вистачає любові в їхньому житті, ласки, ніжності, позитиву. Вони прикривають свої страхи Богом, традиційними уявами, що нібито українці не підтримують цей сатанізм», – прокоментувала Оля у своєму дописі в Instagram.

Співачка наголошує про наявність інших важливих проблем, які потребують широкого розголосу у суспільстві.

«Правда життя в тому, що Україна досі є країною з надвисоким рівнем домашнього насильства, з найнижчим рівнем емпатії. Україна – є досі такою, де дитиною та жінкою бути небезпечно, а середній чоловік живе набагато менше, ніж в Європі. Але це не сатанізм – це норма. Тому всі ці балачки про сімейні цінності, про Бога, про традиції нехай залишаться просто в коментарях. Бо в реальному житті – це просто слова, якими ви брешете самі собі», – додала Полякова.

Оля Полякова зауважує, що світ змінюється і рухається вперед, і українці теж не повинні стояти на місці. Також артистка додала, що представники ЛГБТ-спільноти роблять цей світ лише кращим.

«Ми маємо змінюватися, йти вперед, позбавлятися дикості та тупості. Хто, як не представники ЛГБТ-спільноти, протягом усієї історії рухали світ вперед до того, щоб в ньому була красива музика, поезія, архітектура, мода, література. Рухали світ туди, де немає болю, образ, а де є краса та любов. Хто живе минулим, хто нетерпимий та релігійно стурбований, я бажаю вам людського щастя. Будьте добрішими!», – додала співачка.

Нагадуємо, що Полякова очолила українську колону на ЛГБТ-параді в Лондоні, на якому українська делегація вийшла під лозунгом «Give us wings to protect our rainbow» («Дайте нам крила, щоб захистити нашу веселку»), що є перефразованою цитатою президента Володимира Зеленського під час його візиту до Лондона – «Ми маємо свободу. Дайте нам крила, щоб її захистити».

Читайте також: Оля Полякова заявила, що у неї серйозні проблеми зі здоров'ям

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: