У мережі з'явилося фото князя Монако Альбера із позашлюбними дітьми

Позашлюбні діти князя Альбера носять його прізвище
фото з відкритих джерел

Чутки про проблеми у шлюбі князя у палаці регулярно спростовують

У мережі з'явилося фото князя Альбера II з позашлюбними дітьми. Його опублікувала в інстаграмі колишня кохана князя, екс-стюардеса Air France Ніколь Косте. На фото князь Монако позує з 30-річною дочкою Джазмін Гримальді від американки Тамари Ротоло та 19-річним сином Олександром Гримальді-Костою від Ніколь Косте.

Ніколь Косте (перше фото в галереї) підписала одну із світлин: «Король за батьківською лінією», маючи на увазі свого сина Олександра. ЗМІ пишуть, що дочка князя Джазмін вперше зустрілася зі своїм батьком, коли їй було 11 років, незадовго до того, як він зійшов на престол.

Обидві позашлюбні дитини князя Альбера носять його прізвище, проте не можуть претендувати на престол.

У князя також є двоє дітей від дружини Шарлен: семирічні близнюки Жак і Габріелла. З Шарлен, яка також відома як олімпійська чемпіонка з плавання, князь Альбер одружився у 2011 році. Княгиня Шарлен у травні возз'єдналася із сім'єю і повернулася до виконання королівських обов'язків після тривалої хвороби. З того часу вона часто з'являється на публіці разом із чоловіком та дітьми, проте користувачі мережі відзначають, що вона виглядає дуже сумною. Крім того, раніше у мережі з'явилися чутки про проблеми у їхньому шлюбі, які у палаці регулярно спростовують.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: