Українська акторка Оксана Черкашина побралася з режисером Зоєю Лактіоновою

Оксана Черкашина та режисер-документаліст Зоя Лактіонова зіграли весілля
фото з відкритих джерел

Імпровізована церемонія весілля відбулася у Варшаві

Зірка українського фільму «Клондайк», що що нині транслюється в кінотеатрах та представлятиме Україну у боротьбі за «Оскар», Оксана Черкашина та режисер-документаліст Зоя Лактіонова зіграли весілля у Варшаві.

Імпровізовану церемонію (Польща, як і Україна, не визнає одностатевих шлюбів) провела українська режисерка Зоя Саркісян. Кадрами на весілля актриса Черкашина поділилася на своїй сторінці в Інстаграм.

В кінці жовтня Оксана Черкашина, анонсуючи церемонію, написала в Інстаграм: «З коханою Зоєю щиро запрошуємо на наше українське весілля. Весілля відбудеться у Варшаві. Точні місця ми повідомимо найближчим часом. Під час весілля будуть танці, українські пісні, ігри, конкурси, DJ-сет, виступи різноманітних гостей, прем’єра фільму «Porno Polska», виступ Queebaret Bliadski Circus. Усі подарунки будуть відправлені в Україну для потреб мирних жителів та військових».

Раніше «Главком» писав, що міс Аргентина та Міс Пуерто-Ріко зіграли таємне весілля. 

Дівчата познайомилися на конкурсі Miss Grand International 2020 у Таїланді, де представляли свої країни. Потрапивши в топ-10 конкурсу, дві королеви краси стали близькими друзями в соціальних мережах. Чого фанати не знали, то це того, що вони таємно зустрічаються.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: