Перестав пити таблетки. Кіркорову прилетіло за ганебний скандал у Ташкенті

Телеграм-канали: Співак вирішив без церемоній принизити співачку в її ж рідному Ташкенті. Перебір
фото з відкритих джерел

Філіп Кіркоров на концерті в Ташкенті грубо образив співачку Наргіз Закірову

Російський співак Філіп Кіркоров, котрий на концерті в Ташкенті грубо образив співачку  Наргіз Закірову, тепер пожинає плоди своєї нестриманості. Різкі слова артиста-рашиста обурили соцмережу.

Нагадаємо, Наргіз (нині мешкає в Узбекистані, а раніше активно будувала кар'єру в Росіїї, але через війну з Україною виїхала звідти), обурилася, побачивши на одній із вулиць міста банери з афішею концерту Кіркорова. «Понаїхали, бля#ь», – прокоментувала виконавиця анонс виступу співака. До слова, Наргіз активно виступає у своїх соцмережах проти війти в України, через що їй заборонений в'їзд в Росію до 2072 року.

«У неї нічого не вийде, хоч би як вона старалася, стриглася, дреди накладала, – згадав Кіркоров про Наргіз зі сцени. – Нічого в неї не вийде, шкода дівчиська. Хоча, а чого там шкодувати. Вона дивується, чому вона не стала зіркою, а ти пику свою бачила в дзеркалі? Ти себе бачила, потвора? З таким обличчям на сцену виходити, вибачте».

«Кіркоров знову перестав приймати свої таблетки чи що? Здавалося, що заочний конфлікт із Наргізом вичерпано, але ні. Філіп вирішив без церемоній принизити співачку в її ж рідному Ташкенті. Перебір», – прокоментували в телеграм-каналі «Тільки нікому».

«Навіть якщо співачка Наргіз повелася невдячно, коли поїхала з Росії і почала періодично пинати колишніх колег, це не дає права Кіркорову опускатися», – написали в телеграм-каналі «Антиглянець».  У телеграм-каналі «Антиглянець» припустили, що поведінка музиканта пов'язана з тим, що в Москві закінчився антидепресант, який приймає Кіркоров.

«Який поганий вчинок! Назвати жінку потворою на сцені, коли у залі сидять жінки та діти! – написала телеведуча Вікторія Боня, додавши, що в Америці суспільство такого не пробачило б, а такий концерт міг би стати для Філіпа останнім. «Справжній чоловік ніколи не дозволив би собі такого. Мабуть, нічого чоловічого вже там не залишилося» – додала телеведуча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: