Нові санкції ЄС. Лепс та Міхалков зможуть милуватися лише російськими берізками

Режисер Микита Міхалков неодноразово негативно висловлювався про Україну
фото з відкритих джерел

ЄС планує запровадити санкції проти російських пропагандистів та співаків

Відомі російські телеведучі, співаки та блогери можуть потрапити до чергового списку санкцій Євросоюзу. Мова йде про телеведучого Бориса Корчевнікова, блогера Дмитра Пучкова, кінорежисера Микиту Міхалкова, повідомляє Європейський інформаційний портал.

«Новий чорновий варіант списку санкцій, у якому фігурують 144 фізособи, включає популярних російських телеведучих Бориса Корчевнікова та Марину Кім, співака Григорія Лепсверідзе (Лепса), а також Дмитра Пучкова, Микиту Міхалкова та Сергія Міхєєва», – пише російська преса.

Крім того, за даними порталу, у списки санкцій можуть потрапити деякі російські телеканали та ЗМІ. ЄС має намір заморозити активи Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії (ВДТРК), медіахолдингу «Національна медіагрупа», державної телекомпанії АНО «ТВ-Новини» та Фонду стратегічної культури в Москві. Також Брюссель планує відгукувати ліцензії на мовлення в країнах ЄС біля трьох каналів – НТВ, «Росії 1» та РЕН-ТВ.

Раніше «Главком» писав, що жовта британська газета Daily Star із посиланням на неназвані джерела у Кремлі повідомила про термінову операцію Путіна. Диктатор впав зі сходів й пошкодив куприкову кістку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: