Колишня невістка Ющенка та рідна сестра Єфросиніної розважається в Москві

Маша Єфросиніна та Ліза Ющенко
фото з відкритих джерел

Теперішній чоловік Лізи Ющенко – російський бізнесмен

Колишня невістка екс-президента України Віктора Юшенка та рідна сестра телеведучої Маші Єфросиніної «засвітилася» в Москві.

Ліза Ющенко, яка з початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну в Україні, запостила на своїй сторінці в Інстаграм фото з салону, в якому наводить красу та без перестанку селфиться. Судячи з міток на світлинах, цей салон знаходиться в Москві. Причому вона настільки закохана в себе, що, не стидаючись, пише пости про те, як сильно себе любить. «Як сумно усвідомлювати, що не можеш просто поцілувати кохану людину в губи, тому що це ти сам», – написала Ющенко.

Як відомо, після розлучення Ліза Ющенко залишилася у нормальних стосунках із колишнім чоловіком Андрієм Ющенком. З того часу і Ліза, і Андрій встигли утворити нові сім'ї. Екс-невістка колишнього президента вийшла заміж вдруге та нородила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Майамі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

В грудні минулого року Ліза Ющенко розмістила у себе в Інстограм знімки з борту приватного літака, які підписала: «З -15 на +18 на два дні, зробити всі справи, встигнути повернутися додому до Нового року». Судячи з мітки на посту Ліза з дітьми літала до Монако. Передплатники Ющенко підтримали її схвальними лайками та коментарями: «А хто так дорого прилетів?»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: