Син Повалій публічно звернувся до матері та нагадав про 24 лютого

Співачка відсвяткувала черговий день народження
фото з відкритих джерел

Таїсії Повалій сьогодні виповнилося 58 років

Співачка Таїсія Повалій, яка з початком повномасштабного вторгнення не припинила співати в Росії, відсвяткувала черговий день народження. Їй виповнилося 58 років. Артистка привітала себе в соцмережі, а також отримала публічне поздоровлення від сина, який нагадав їй про війну в її країні.

«Дякую Богові, що я прийшла на Землю саме в цей благословенний день! Спасибі моїй матусі, що народила і виховала мене таку гарненьку. Вчора давала інтерв'ю з приводу свого народження і не могла порахувати скільки точно мені років, пам'ятаю, що десь між 55-ма і 60-ма. Але, відчуваю, що душенька моя зовсім юна. Радію життю і дякую небеса за все», –  написала собі Повалій.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Denis Povaliy / Ден Повалій / broducer (@denys.povalii)

З днем народження співачку привітав і єдиний син Денис, який нагадав їй про початок війни, опублікувавши відеозйомку спільного виступу на одному з пропагандистських телеканалів: «З днем народження, люба мамо! Знай, що я люблю тебе незалежно від того, що говорять (і що ти робиш чи ні). За іронією долі, цей епізод був знятий саме 24.02.2022. Сподіваюся, що краще ще попереду. Але перш за все ми всі повинні молитися за мир».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

Сама співачка, тим часом, продовжує розважати росіян. Напередодні дня народження виконавиця несподівано згадала своє походження та виступила на одному з російських телеканалів з українськими піснями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: