Російський актор Гостюхін зрікся сестри та доньки через їхню проукраїнську позицію

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

 

Володимир Гостюхін написав сестрі листа у Харків

Зірка колись популярного серіалу «Далекобійники»  Володимир Гостюхін не спілкується із сестрою, яка проживає в Україні та донько, що мешкає в США через їх проукраїнську позицію.

Відомий російський актор дав інтервю пропагандистській програмі «Судьба человека», куди запрошують виключно затятих путіністів.

«Я втратив сестру… Ну, як втратив? Вона не зовсім здорова, вік уже. Уся ця українська пропаганда заморочила їй голову, з нею не можна розмовляти! Сестра жила у Харкові, у нас достатньо родичів. Коли почалася спецоперація, я надіслав їй листа, і що почалося... Пішла антиросійська мова. У мене була істерика. Це у багатьох зараз», – робить вигляд, що щиро дувується, ура-патріот Гостюхін.

Також артист перервав зв'язок із позашлюбною дочкою Олександрою, яка живе у США. Саша також прийняла проукраїнську позицію та чути не хоче про батька.

Тим часом, балерун та любитель Путіна Сергій Полунін вивіз свою бабусю з рідного Херсона до Росії. Полунін, колишній громадянин України, отримав російське громадянство в 2018 році. «Росія для мене завжди була і є добром, я дуже щасливий стати громадянином Росії і прийняти позицію проти злих та безсовісних людей, які створюють революції в Україні, Грузії та інших країнах», – написав він, коментуючи новий паспорт, і розповів, що висловлює підтримку президенту Росії Володимиру Путіну, за яким танцівник «бачить правду». Полунін має кілька татуювань із зображенням Путіна. Артист з юності був солістом Королівського балету в Лондоні, згодом переїхав до Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: