Непристойна пропозиція. Зірка Голлівуду зізналася, що її вмовляли переспати з ДіКапріо

Бартон не розгубилася і дотепно відповіла на непристойну пораду
фото з відкритих джерел

Міша Бартон відповіла, що її не цікавлять «чоловіки похилого віку»

Голлівудська акторка Міша Бартон, відома за серіалом «Самотні серця», свого часу потрапила в ситуацію, коли їй прямим текстом порадили переспати з уже успішним на той час актором – Леонардо ДіКапріо.

На початку двохтисячних Міша Бартон та публіцист Крейг Шнайдер випадково зіткнулися з голлівудським актором під час його фотосесії. Дівчині тоді було всього 19 років, а 31-річний серцеїд якраз тільки-но розлучився з моделлю Жизель Бюндхен. «Заради своєї кар'єри йди та переспи з цією людиною», – наполягав публіцист Крейг Шнайдер. Майбутня знаменитість, незважаючи на недосвідченість, не розгубилася і дотепно відповіла на непристойну пораду: «Мене не цікавлять чоловіки похилого віку. Лео ж 30 років чи щось на зразок того?»

Цю історію актриса розповіла сама журналу Harpers & Queen того ж року, коли стався інцидент. Інтерв'ю випливло на тлі того, що ДіКапріо, за чутками, закрутив роман із 19-річною ізраїльською моделлю Іден Полані.

Тим часом друзі Леонардо ДіКапріо категорично заперечують, що він зустрічається з Полані. Раніше актор зіткнувся з різкою критикою на свою адресу. Користувачі мережі засудили Лео за роман з дівчиною, яка майже на 30 років молодша за нього. Полані навіть ще не з'явилася на світ, коли ДіКапріо зіграв свою культову роль у «Титаніку».

Читайте також: Британський таблоїд склав список дітей знаменитостей, які досягли слави своїми силами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: