Білл Гейтс після приголошливого розлучення закрутив із вдовою мільйонера

Пара вже засвітилася разом на публічному заході
фото з відкритих джерел

Один з найбагатших чоловіків у світі зустрічається з мільйонеркою вже більше року

Керівник Microsoft Білл Гейтс, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною Меліндою, схоже знову не самотній: мільйонер закрутив роман з вдовою покійного генерального директора Oracle Марка Херда. Про це повідомляє Just Jared.

«Вони нерозлучні. Вони разом уже більше року, і її завжди називають «загадковою жінкою», але для їхнього найближчого оточення не секрет, що у них романтичні стосунки», – повідомляє видання, посилаючись на власне джерело.

Пара вже засвітилася разом на публічному заході – Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу в Мельбурні.

Новій обраниці Гейтса 60 років. Вона організатор заходів та філантроп. Чоловік Паули пішов з життя у 62 роки – його не стало у жовтні 2019 року після важкої боротьби з онкологією. На момент смерті статки бізнесмена оцінювалися в 500 мільйонів доларів. 60-річна Паула та 67-річний Гейтс бачились і раніше, ще до смерті Марка, адже часто бували на одних і тих самих заходах. Однак познайомитися ближче їм допомогла спільна любов до тенісу.

Нагадаємо, подружжя Гейтс після 27 років подружнього життя заявило про розлучення в травні 2021 року. Ця новина для багатьох пролунала, як повна несподіванка – сімейна пара вважалася зразковою.

Раніше «Главком» писав, що засновник Microsoft Білл Гейтс заявив, що віддає майже весь свій стан благодійному фонду Gates Foundation. Про це мільярдер розповів у соцмережі. Він додав, що світ за останні роки пережив багато великих потрясінь, у тому числі пандемію коронавірусу і конфлікт в Україні, які, за його словами, «засмутили багатьох людей». «Я зобов'язаний повернути свої ресурси суспільству тими способами, які мають більший вплив на зменшення страждань та покращення життя. Я сподіваюся, що інші багаті люди, які обіймають привілейовані посади, теж зроблять крок уперед», – додав Гейтс.

Читайте також: Дірка в шкарпетці. Король Чарльз сконфузився на публічному заході: реакція соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: