Агент під прикриттям. Вийшов другий епізод мультсеріалу про знаменитого Патрона

Пес Патрон – талісман Служби з надзвичайних ситуацій України
фото з відкритих джерел

Перший епізод мультсеріалу за місяць набрав півтора мільйона переглядів лише на YouTube

Друга серія мультику про пригоди собаки Патрона має назву «Агент під прикриттям». Відео вже доступне на платформі YouTube. Автори анонсують, що вона шпигунсько-пригодницька. За сюжетом, звичайна коза виявилась спеціальним агентом.

«Я вам вже казав, що одну з серій буде озвучувати моя улюблена актриса? Це Ірма Вітовська. Яку роль вона осяяла своїм неповторним шармом – погляньте в мультику. А також у другій серії ви почуєте голос моєї музи Даші Астаф’євої і талановитого Тараса Стадницького. Ніхто з акторів ще не бачив готовий мульт. Ну, бо ми його доробляли ще вночі», – пише Патрон.

Нагадаємо, на початку січня відбулася прем’єра першої серії мультсеріалу про пса Патрона, який служить у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України. У першій серії під назвою «Зруйнований міст» пес Патрон розповідає коту Томові про те, як проходить його робочий день. Зокрема, псу Патрону надійшов сигнал про зруйнований міст і він має розібратися в цій ситуації.

У мультфільмі звучать голоси відомого коміка й волонтера Василя Байдака, співачок Даші Астаф’євої і Наді Дорофеєвої, актора серіалу «Танька+Володька» Тараса Стадницького, репера Позитива тощо. Перший епізод мультсеріалу за місяць набрав півтора мільйона переглядів лише на YouTube.

Читайте також: Відомий телеведучий, що служить в ЗСУ, розповів, чи зможуть росіяни зайти в Київ

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: