Британський таблоїд склав список дітей знаменитостей, які досягли слави своїми силами

Роберт Де Ніро з сином Рафаелем
фото з відкритих джерел

Діти відомих акторів – успішно куховарять, продають нерухомість та лікують людей

Британський таблоїд Daily Mail склав список синів та дочок знаменитостей, які не користуються зв'язками та грошима батьків, щоб досягти успіху. І взагалі обрали професії, які дуже далекі від того, чим займаються батьки.

Син головного редактора Vogue Анни Вінтур Чарльз працює лікарем. Він доцент клінічної психіатрії та лікувальний психіатр у Weill Cornell, який є частиною Корнельського університету, згідно з інформацією з веб-сайту лікарні.

Син Роберта Де Ніро Рафаель – брокер з нерухомості, однак дуже непростий: йому довіряють такі знаменитості, як Рене Зеллвегер, Джон Бон Джові, Тревіс Каланік, Келлі Ріп та інші. Якийсь час старший син де Ніро (всього у актора шестеро дітей) намагався наслідувати батька: пробував себе в ролі продюсера і актора в декількох фільмах. Юнак зіграв у фільмі «Потоки кохання». Кілька фільмів він продюсував. Але невдовзі зрозумів, що це не його шлях.

Син актора Білла Мюррея – Гомер Мюррей – власник ресторану у Брукліні. У 2016 році його імя потрапило у заголовки газет, коли тато Гомера грав бармена в ресторані. Після «барменської зміни» Білла актор промовив тост за свого сина, сказавши: «Це мій первісток, Гомер. І я так радий за себе, його братів, сестер і маму і всіх вас, що він не продовжив сімейну справу. Впевнений у собі, він взяв радість сім'ї – випити, перекусити та зібрати друзів в одному місці – і зробив це роботою всього свого життя. Моєму синові, його друзям, його роботі та його партнерам. Гомер Мюррей!». Ще один син актора – Люк, баскетбольний тренер.

Син відомого британського актора Роуена Аткінсона, знайомого глядачам за серіалом «Містер Бін», Бен вступив до Королівської військової академії у Сандхерсті. Раніше цей вуз закінчили онуки королеви Єлизавети II принци Вільям і Гаррі, співак Джеймс Блант і автор «бондіани» Ян Флемінг. Для вступу до Аткінсона, який раніше навчався в університеті Ексетера, довелося скласти велику кількість іспитів з фізичної підготовки та академічних предметів. Загалом у «містера Біна» двоє дітей. Дочка Аткінсона теж не пішла стопами батька.

Син актора Робіна Вільяма – Зак – відомий підприємець. Чоловік прикладає багато зусиль на боротьбу з проблемами психічного здоров'я у світі, як відомо, саме через такий діагноз його батько покінчив з собою.  

Бен Форд – американський шеф-кухар, син актора Харрісона Форда. Він також є автором кулінарної книги «Taming The Feast: Ben Ford's Field Guide to Adventurous Cooking». Хоча хлопець виріс затятим кулінаром, спочатку навчався у коледжі з наміром стати професійним бейсболістом. Однак після кількох травм та семестру, проведеного за кордоном у Європі, звернув свій погляд на кулінарію та вступив до Каліфорнійської кулінарної академії.

Син Френсіс Макдорманд, яка кілька років тому взяла «Оскар» за роль у фільмі «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі», Педро Коен, фітнес-тренер. Акторка з чоловіком усиновили хлопця, який народився в Парагваї, в 1995 році.

Єдиний син  голлівудського актора Вільяма Дефо – Джек Дефо – відомий захисник навколишнього середовища.

Читайте також: У США судять росіянку, яка намагалась вбити українку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: