Друзі Леонардо ДіКапріо прокоментували його роман із 19-річною моделлю

Леонардо ДіКапріо та Іден Полані просто посиділи поряд
фото з відкритих джерел

В пресі пишуть, що у актора психологічна травма та він потрубує терапії

Джерела з оточення 48-річного Леонардо ДіКапріо категорично заперечують, що він зустрічається з 19-річною франко-ізраїльською моделлю Іден Полані. Раніше актор зіткнувся з різкою критикою на свою адресу. Користувачі мережі засудили Лео за роман з дівчиною, яка майже на 30 років молодша за нього. Полані навіть ще не з'явилася на світ, коли ДіКапріо зіграв свою культову роль у «Титаніку».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Daily Mail (@dailymail)

«Так, вони сиділи поряд один з одним на музичній вечірці нещодавно. Але вони були не вдвох. На цьому заході було багато людей», – наголосило джерело.

Публіка гадає, хто таки стане новою подружкою актора після його розставання з Камілою Морроне. Подейкують, що Лео має жорстке правило: він, нібито, зустрічається виключно з дівчатами молодше 25 років.

Про причини таких переваг висловилася колумніст газети The Times Кейтлін Моран: «Схоже, у нього є психологічна травма після «Титаніка». Він зустрічається з дівчатами, ніби він ще у тому віці, коли знімався фільм, а також він завжди відпочиває на яхті. Хлопець потребує терапії».

Читайте також: Dior створив для ведучої музичного фестивалю в Сан-Ремо чотири гучних образи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: