Найвідоміший у мережі російський психолог відмотузив на камеру клієнтку

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Після суспільного резонансу Сатья Дас вибачився перед побитою ним жінкою

У мережі вже кілька днів обговорюють інцидент за участю психолога Саті Даса. Під час своєї лекції у Великому Новгороді він вдарив жінку сумкою по голові. Інцидент зняли очевидці.

Блогер із багатомільйонною аудиторією та один із найвідоміших у мережі сімейних психологів Сатья Дас вдарив жінку, яка прийшла на його лекцію. В залі був присутній чоловік постраждалої, який звинуватив експерта в неадекватності, а дружину – в агресії та «складному характері», мовляв, «втомився з нею боротися».

У коментарях пишуть, що у Євгенії пухлина головного мозку, але поки що ця інформація не підтверджена. Сама постраждала відмовилася від коментарів.

Відео із побиттям викликало широкий суспільний резонанс. Після публікацій ЗМІ Сатья Дас вибачився: «Протягом двох годин слухачка намагалася зірвати лекцію. Не допомагали жодних засобів заспокоєння. Градус підвищувався і сталося те, що сталося. Відіграли роль і накопичена втома, і напруження від розмови зі слухачкою, і переживання тих людей, які прийшли отримувати відповіді питання, а чи не слухати словесні суперечки. Я шкодую про те, що сталося. Я і моя команда вибачаємося».

Як це вплине на кар'єру іменитого психолога, покаже час, зараз багато колишніх шанувальникыв пишуть йому в соцмережі слова розчарування, мовляв, як спеціаліст, який позиціонує себе сімейним психологом, може дозволити собі з'ясовувати стосунки кулаками.

Читайте також: Британська продавчиня написала пісню про колишнього та зібрала 11 млн переглядів у TikTok

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: