Той запах був останнім. Найєм розповів, які висновки зробив після поранення

Масі Найєм зараз проходить лікування за кордоном
Фото: Громадське

Відомий українець каже, що ніколи не можна відкладати плани та мрії

Адвокат та громадський діяч Масі Найєм, який з початком повномасштабного вторгнення став військослужбовцем, після поранення на фронті влітку 2022 року дійшов висновку, що не треба відкладати свої мрії. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Останній запах, який я відчував до поранення, – це запах дешевого антиперспіранту. Купив його у Запоріжжі, коли ми воювали. Якби знав, що саме той запах буде останнім, бо після поранення загублю запахи на все життя, купив би… Ні, не найдорожчий. Але той, який мені дуже подобається», – пише Найєм.

Чоловік зізнається, що після поранення його життя дуже змінилося. І нині він хоче запам‘ятати висновок, який зробив: «Ніколи не відкладай зміни, якщо тобі щось не ок. Найкращому майбутньому час давати шанс прямо зараз. Без компромісів, особливо тих, що роблять тебе слабшим, – написав він. – Краще це запам'ятати через такі болючі уроки, ніж узагалі думати, що бути середнячком – це твоя доля».

Раніше «Главком» писав, що фронтмен рок-гурту O.Torvald Женя Галич, який служить у лавах ЗСУ, жорстко звернувся до підлітків, які продовжують слухати музику російських виконавців. Музиканта спантеличила новина, що російська реперша перерахувала окупантам гонорар за трек, який у топі в українців.

Читайте також: Бронюк показав маму, яка в школі була його першою вчителькою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: