Історія з сином-ухилянтом пропагандиста Соловйова отримала несподіване продовження

Один із знімків сина Соловйова
фото з відкритих джерел

21-річний Данило Соловйов фотографується в жіночому одязі та з нафарбованими нігтями

Кілька днів тому у соцмережах прогриміла новина про одного із синів головного пропагандиста РФ Володимира Соловйова: 21-річний хлопець втік до Лондона. Тепер історія з ухилянтом отримала продовження.

Колишній головний редактор радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов несподівано прокоментував скандал, у центрі якого опинився син Соловйова. Журналіст закликав не нападати на 21-річного Данила, якого активно таврують у мережі.

Наскільки така підтримка на руку Соловйову – питання. Швидше за все навпаки – це лише приверне зайву увагу до його сина. Як відомо, Соловйов та Венедиктов давні опоненти, їх публічні перепалки обговорюють в пресі чи не щомісяця. Соловйов називає Венедиктова – ворогом народу, а тей колегу – кінченим м#даком.

Тим часом мережа продовжує бурлити: багато хто обурений тим, що син одного з головних пропагандистів країни не служить в армії і не бере участі у військових діях. Крім того, у багатьох викликали питання стиль та зовнішність молодого чоловіка, батько якогої активно виступає проти ЛГБТ-спільноти. На знімках, яких стає все більше в мережі, у Соловйова-молодшого довге волосся, нафарбоване нігті. На деяких опублікованих фото хлопець позує у жіночому одязі та з макіяжем. Фотографії Данила швидко розлетілися по мережі, ставши предметом бурхливого обговорення.

Обговорити публічно персону сина телеведучого вирішив американський письменник Джейсон Смарт, який опублікував його фото: «Лицемірство! Данило Соловйов працює моделлю в Лондоні. При цьому сам Володимир вважає за краще мовчати про це, а ще не згадувати той факт, що його старший син також навчався у Великій Британії».

За інформацією росЗМІ, Соловйов – батько вісьмох дітей. Затятий пропагандист має чотирьох синів, двоє з яких за віком цілком придатні не тільки для служби в армії, а й для відправлення на фронт у рамках часткової мобілізації. Однак ні 34-річний Олександр, ні 21-річний Данило не перебувають у лавах Збройних сил РФ.

Старший син після закінчення університету мистецтв в Лондоні, займається там режисурою. Данило після закінчення елітної Ломоносовської школи навіть не вступив до вузу. За деякими даними, хлопець якийсь час вів світське життя в Москві, а нині продовжує тусуватися вже в Лондоні.

Читайте також: Вищий на дві голови. Колишня дружина Кличка показала наймолодшого сина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: