Британська продавчиня написала пісню про колишнього та зібрала 11 млн переглядів у TikTok

Мей зізналася, що вже звільнилася з магазину
фото з відкритих джерел

Останні роки Мей працювала у продуктовому супермаркеті

Мей Стівенс із Великої Британії записала у TikTok свій трек If We Ever Broke Up. Наступного дня вона прокинулась популярною. Зараз її відео налічує понад 11 мільйонів переглядів, а пісня – понад 400 тисяч згадок. Завдяки цьому Мей запропонували підписати контракт із студією EMI Records.

@maestephens_ Jazz... the funkiest of tunes…. #fyp #ifweeverbrokeup #funksong #newmusic #lyrics #breakupsong ♬ original sound - Mae Stephens ♡︎

Трек If We Ever Broke Up Мей написала у важкий момент свого життя. У ньому вона виплеснула всі свої емоції після розлучення з хлопцем, з яким, очевидно, вони мали токсичні відносини. У пісні дівчина звертається до батька колишнього та розповідає, як його син ставився до неї. Але вона не має наміру зациклюватися на минулому і сумувати з цього приводу, вона хоче бути щасливою вже зараз. Цей трек відгукнувся багатьом.

Останні роки Мей працювала у продуктовому супермаркеті, але з дитинства вона мріяла співати. Перші пісні Стівенс вигадала, сидячи за старим піаніно своєї бабусі. А у 12 років вона створила ютуб-канал, на який завантажувала свої оригінальні пісні та кавери.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mae Stephens ♫ (@maestephens_)

Мей зізналася, що музика допомогла їй подолати труднощі підліткового життя: «Я була дуже зла і напружена, коли поверталася додому зі школи. У мене були жахливі стосунки із однокласниками. Наді мною часто знущалися, тому що я була гучною і химерною дитиною».

За словами співачки, коли однокласники знайшли її ютуб-канал, кожне відео викликало в ній лише ненависть та злість. Їй здавалося, що її роботи жахливі, і вона робить все дарма. Але Мей розповіла, що вона змогла пережити цей негатив завдяки підтримці брата, і зараз вона сповнена рішучості рухатися вперед: «Багато дітей, ймовірно, проходять через речі, які набагато гірші, ніж те, через що я пройшла, і це не висвітлюється належним чином. Я хочу довести, що багато людей помиляються. Я хочу бути захисником аутсайдерів».

Зараз Мей планує розвивати свою творчість та записувати більше пісень.

Читайте також: Соцмережі заполонили пародії на Фаріон: що відомо про автора (відео) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: