Любитель Путіна Депардьє хитро пояснив, чому уникає розмов про війну в Україні

У 2013 році Жерар Депардьє отримав російське громадянство
фото з відкритих джерел

У квітні минулого року актор виступив проти російської агресії

Актор Жерар Депардьє заявив в інтерв'ю німецькому виданню Augsburger Allgemeine, що події в Україні не змінили його ставлення до Росії і що він продовжує вважати себе росіянином.

«Я все ще росіянин. Я люблю російську культуру. Якщо я люблю країну, то саме за її культуру», – сказав актор, додавши, що вважає за краще уникати розмов про війну в Україні, тому що з цього приводу «ніхто не може сказати нічого розумного». Також він попросив не змішувати політику та мистецтво: «Я ненавиджу, коли змішують політику та акторську майстерність».

Нагадаємо, що у 2013 році Жерар Депардьє отримав російське громадянство. Він виїхав із Франції через невдоволення податком для багатих, який запровадив тодішній президент країни Франсуа Олланд. Жерар Депардьє прилітав до Сочі, щоб особисто забрати свій російський паспорт. Прописаний актор був у Саранську у квартирі свого друга, колишнього директора Держфільмофонду Миколи Бородачова. Через два роки близько познайомився з Олександром Лукашенком. Білоруський правитель приймав його у заміській резиденції, у 2019 році передав актору ділянку в елітному містечку Лапоровичі біля Мінського моря в оренду на 99 років.

У квітні минулого року актор виступив проти війни в Україні. Однак у Кремлі запевнили, що Депардьє просто «не зовсім занурений у політичний порядок денний». Речник Путіна Песков висловив готовність провести для актора лікнеп. Згодом стало відомо, що Жерар Депардьє закриває свій продюсерський центр у Росії через простої та відсутність діючих проектів.

Читайте також: Терплю вас. Яма посварився з підписниками, які спалахнули через його допис в мережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: