Валюха із «Сватів» напала на акторку Кошмал: Мій особистий ворог

Кравченко: Хто їй там мізки промив?
фото з відкритих джерел

Ура-патріотка Кравченко вважає, що на Зеленського, з яким вона «сиділа за столом», вплинули

Зірка серіалу «Свати» Тетяна Кравченко, яка народилася та виросла в Донецька, зявилася в ефірі пропагандистської програми «Жизнь и судьба», куди запрошують виключно артистів, які підтримують війну в Україні.

Коли мова зайшла про сам серіал та про акторку Ганну Кошмал, яка голосно говорить про повномасштабну війну в Україні, Валюха Будько видала: «Я в жаху! Не знаю, звідки в неї все це, хто їй там мізки промив? Нічого не віщувало. Анна була спокійною, небагатослівною, ми всі її підтримували. Федя (Добронравов – прим. ред.), пам'ятаю, приїжджав до неї до лікарні, коли вона отруїлася у Москві. Усі її рятували. Чому в неї дозріла така ненависть до нас? Вона тепер мій особистий ворог, виходить».

Згадала ура-патріотка Кравченко і Володимира Зеленського. За її словами, він був непоганою людиною, коли працювали разом: «Володя Зеленський… Хто міг би подумати?! На нього вплинули. Скільки ми сиділи за столом із Володею, реготали. І раптом... така ненависть. Єдине, я не вважала його за артиста. Він вів шоу, так, весело, легко, а те, що він знімав себе, не знаю».

«Тепер забороняє в Україні говорити російською мовою, спалює книги, випускає вбивць... Навіщо? Може, це через те, що він президентом став?! І що гарного він зробив? Він жодного пункту передвиборчої програми не виконав», – переказує кремлівські гасла виконавиця Валюхи Будько.

Зірка «Сватів» Тетяна Кравченко нещодавно потрапила до скандальної історії. ЗМІ написали, що акторка безвісти зникла. У Санкт-Петербурзі вона мала відіграти виставу, де виконує головну роль. Але на постановку не приїхала, на дзвінки не відповідала. Режисерам довелося терміново шукати заміну актрисі. Тим часом колеги акторки забили на сполох. Пропонували навіть зламати двері її помешкання в Москві, щоб зрозуміти, чи жива вона.

Згодом з'явилися чутки, що Тетяна закрилася в квартирі і важко переживала смерть близької людини. У актора Садальського, який мав грати з нею у виставі, інша версія: він звинуватив Кравченко в алкоголізмі, розмістивши на своїй сторінці в соцмережі її знімок з пляшкою.

Читайте також: Українська шапка Бориса Джонсона стала хітом: її незвичайна історія

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: