Терплю вас. Яма посварився з підписниками, яких образив його допис в мережі

Яма робить вигляд, що не розуміє, навіщо повертатися в Україну
фото з відкритих джерел

Танцівник Влад Яма в США продає побачення з собою

Хореограф та колишній телеведучий Влад Яма, який з початком повномасштабного вторгнення чкурнув з дружиною та сином в США на днях розмістив в соцмережі черговий допис. Артист пропонує за гроші: привітання від нього, заняття з танців, танцювальний виступ на святі та зустріч з ним.

Свій допис Яма проілюстрував знімком в образі героїв з відомого американського серіалу «Рятувальники Малібу». Також додав геолокацію з позначкою Маямі, штату Флоріда. Танцівник пише, що частину виручених коштів перерахує на ЗСУ. Багато хто з підписників обурився дописом: «А іншого фото не знайшлося?», «А в цей час на війні гинуть найкращі», «Повернутися в Україну не плануєте?». Також свій коментар під дописом залишила дружина Ями. «Ніхто не має право засуджувати право вибору кожного з нас! Не судіть, щоб і вас не судили. Ніхто не знає обставин кожного», – написала Лілія Яма.

Згодом «виховувати» коментаторів взявся і сам Яма. «Не рахуйте чужі гроші. І не перекладайте на мене відповідальність за дії влади», – написав під коментарем своєї дружини. «Не бачу жодної вагомої причини, що дозволила вам виїхати і хизуватись знімками за Штатів. Чекаємо на батьківщині згідно з законом», – написала Ямі в коментарях одна з підписниць. «Яким саме?» – зробив вигляд Яма, що не розуміє. «Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов'язком громадян України. Ст. 1 закону про військовий обов'язок і військову службу», – відповіла українка.

«Зрештою не про фінансову допомогу йде мова! А про солідарність до трагедіі цієї війни! Твого народу! Після вашої веселої вечірки в часи масованих ракетних ударів – про яку солідарність може йти мова!» – ще один коментар від дописом Ями. «На вечірці теж збирали гроші на ЗСУ. Знову штанга», – відповів Яма. «На якій саме з вечірок?! В мережі їх було безліч! «Штанга» – ніби переписка зі школярем!» – продовжила дописувачка, на що отримала відповідь: «Я терплю вас… поки».

Раніше «Главком» писав, Влад Яма розмістив в мережі дивний пост з США, який проілюстрував своїм голим торсом. Коли телеведучого засудили українці, він опублікував новий допис та закрив можливість його коментувати.

Читайте також: Міністр Олександр Ткаченко «поховав» Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: