Путіністка Канделакі накинулася на сина Юрія Нікуліна, бо він «явно підтримує не Росію»

Канделікі та Нікулін
фото з відкритих джерел

Канделакі вимагає таврувати Максима Нікуліна статусом іноагента

Директор та художній керівник Московського цирку Нікуліна побував у Монте-Карло. Там відбувся Міжнародний цирковий фестиваль. У зв'язку із цим сина Юрія Нікуліна запідозрили в іноземному фінансуванні.

Група артистів цирку заявила, що Максим Нікулін має два паспорти – є одночасно громадянином Росії та Монако, а також володіє нерухомістю у Монте-Карло. Вони також зазначили, що Нікуліна-молодшого було запрошено до князівства як почесного гостя організаторів конкурсу. Мовляв, його запросили, а тим часом, іншим російським циркачам – відмовили у візиті, повідомивши про це в офіційному листі, адресованому Росгосцирку.

«Чи є подібна поведінка демонстрацією підтримки організаторів конкурсу та їхньої проукраїнської позиції? І чи зацікавиться Міністерство юстиції визнанням Максима Юрійовича іноагентом? Можна нагадати, що мер Москви Сергій Собянін створив усі необхідні умови для підтримки цирку Нікуліна і навіть зробив фактично номінальну оренду землі для цирку: один рубль на рік», – повідомляють циркові артисти.

Їх підтримала кремлівська пропагандистка Тіна Канделакі: «У цьому цирку виникає логічне питання: чому людина, яка явно підтримує не Росію, продовжує бути художнім керівником цирку на Цветном бульварі? Добре, цирк приватний, – скажете ви, але тоді, можливо, на нього вже давно чекають у лавах іноагентів, враховуючи подвійне громадянство? Одним словом, цирк, та й годі».

Після цього керівник Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до генпрокурора Краснова з вимогою перевірити Нікуліна щодо іноземного фінансування та з'ясувати, яким чином їм було отримано друге громадянство. Політик заявив, що законодавство Монако відкидає для своїх громадян можливість мати паспорт іншої країни.

Сам Нікулін в інтерв'ю одному з телеграм-каналів повідомив, що його поїздка на Лазурне узбережжя була виключно робочою: «Для всіх, чиє життя пов'язане із цирком, це необхідність. Для нас будь-який цирковий фестиваль – це свого роду біржа. Це нові тенденції, нові напрямки, нові імена».

Читайте також: Диванна тактика. Особливий секрет виховання дітей від Кейт Міддлтон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: