Я люблю нацистів. Знаменитий репер шокував заявою про любов до Гітлера та Путіна

Каньє Вест висловився підтримку Путіну, який розпочав війну проти України
фото з відкритих джерел

Каньє Вест знищив усю свою культурну спадщину за один ефір

Американський репер Каньє Вест, який раніше виступав з антисемітськими заявами, в ефірі програми InfoWars заявив про симпатії щодо диктаторів Адольфа Гітлера та Володимира Путіна.

Ця заява прозвучала після того, як ведучий програми запропонував Весту дистанціюватися від його недавніх антисемітських коментарів у соціальних мережах, сказавши: «Ти не Гітлер, ти не нацист, ти не заслуговуєш, щоб тебе так називали і демонізували». Раніше телеканал CNN розповсюдив інформацію, що американський реп-виконавець нібито є шанувальником Адольфа Гітлера і навіть мав намір назвати свій альбом на честь ватажка нацистської Німеччини.

«Я також бачу хороше у Гітлері. Не дозволено відкрито говорити, що ця людина зробила щось хороше, і мені це набридло. Кожна людська істота має щось цінне, що вона привносить у світ. Особливо Гітлер... Хлопець, який винайшов шосе і той самий мікрофон, який я використовую як музикант», – заявив артист.

Але на цьому Каньє Вест не зупинився і висловився підтримку Путіну, який розпочав війну проти України. «Мені не подобається слово «зло» поруч із словом «нацисти»... Я люблю євреїв, але я також люблю нацистів», – продовжив музикант.

Тим часом, в соцмережі пишуть артисту, що мікрофон був винайдений в 1877 Емілем Берлінером, євреєм з Ганновера. А щодо шосе, то їх будували ще за часів Римської імперії. Фанати репера припускають, що він знищив усю свою культурну спадщину за один ефір. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: