Це буде найважливішою битвою війни. Стінг розповів, з чим українці зіткнуться взимку

Стінг: Російські війська атакують енергетичні об’єкти, роблячи життя українських сімей нестерпно холодним
Фото: Інстаграм Стінга

Музикант закликав донатити на допомогу українцям

Всесвітньо відомий британський співак Стінг, який не раз на концертах виступав у підтримку України, на своїй сторінці в соцмережі закликав шанувальників  підтримати його ініціативу Renew Democracy Initiative. Музикант просить донатити кошти на забезпечення українців їжею швидкого приготування та спальними мішками, щоб захиститися від мінусових температур.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от STING (@theofficialsting)

«Ініціатива «Відновити демократію» збирає кошти для допомоги громадянам України, які цього зимою потребують. Подаруйте тепло, зробивши пожертву зараз за посиланням у моїй біографії», – йдеться у дописі. У відео артист наголосив, що доля мільйонів людей висить на волосині, та відчайдушно потребує допомоги.

«Привіт усім, це Стінг. Зараз зима в Англії, але також і в Україні, де російські війська атакують енергетичні об’єкти, роблячи життя українських сімей нестерпно холодним та брутальним. Доля мільйонів людей висить на волосині, та відчайдушно потребує вашої допомоги. Зберегти тепло взимку – це буде найважливішою битвою цієї війни. Renew Democracy Initiative забезпечуватиме українські сім’ї їжею швидкого приготування та спальними мішками, щоб захиститися від мінусових температур. Кожен ваш долар має значення. Цього року зробіть подарунок тепла для українців».

Раніше «Главком» писав, що музикант несподівано висловився з захопленням про росіян, які вийшли на мітинги проти мобілізації, яку оголосив Путін. Українці гнівно відповіли зірці.

Допис Стінга з'явився на сторінці зірки в Facebook. «Усім хоробрим росіянам, які вчора протестували проти безглуздої війни Путіна: світ спостерігає, і ми вдячні», – йдеться в поідомленні. Артист не розібрався, що співгромадяни кремлівського агресора вийшли на площі не проти війни, а для того, щоб їх не кидали в страшні фронтові жорна. Українці поспішили артисту все роз’яснити. 

«У лютому проти війни вони не протестували, а після Бучі реготали», «Вони нація боягузів, вбивць, гвалтівників та злодюг! Вони підтримували війну, вбивства, бомбардування, знищення українців та України», «Вони не безстрашні, а просто за свої життя бояться», «Вони не протестували проти війни! Вони протестували проти мобілізації», – йдеться в повідомленнях.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: