Став відомий порядок виступів фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2023

У фіналі конкурсу змагатиметься десять артистів

17 грудня відбудеться фінал Нацвідбору на Євробачення-2023. Організатори Національного відбору на Євробачення-2023 провели жеребкування, завдяки якому став відомим порядок виступів артистів. Ця інформація з’явилася на офіційній фейсбуці конкурсу Євробачення в Україні.

Під якими номерами виступатимуть фіналісти:

1. Moisei - «I'm Not Alone»

2. OY Sound System - «Ой, тужу»

3. DEMCHUK - «Alive»

4. Jerry Heil - «WHEN GOD SHUT THE DOOR»

5. FIINKA - «Довбуш»

6. KRUTЬ - «Колискова»

7. Tember Blanche - «Я вдома»

8. Angelina - «Stronger»

9. 2TONE - «Квітка»

10. TVORCHI - «Heart Of Steel».

За суддівським столом опиняться лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна та переможниця Євробачення-2016 Джамала. Сам пісенний конкурс пройде у Ліверпулі. Перший півфінал відбудеться 9 травня, другий – 11 травня, а фінал – 13 травня. Участь візьмуть 37 країн світу.

Раніше «Главком» писав, що Європейська мовна спілка (EBU) оголосила про серйозні зміни в системі голосування на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2023. Нові правила стосуються голосування у півфіналах. Згідно із рішенням експертної групи Конкурсу, вперше в історії глядачі з країн, які не беруть участь у конкурсі, зможуть проголосувати за конкурсантів у півфіналах. Голосування відбудеться у форматі онлайн. І лише в фіналі для визначення переможця Євробачення до глядацьких голосів додаються голоси професійного журі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: