Головна інфоциганка Росії під час затримання пропонувала $10 млн

Два роки тому винахідливу шахрайку вітали з ювілеєм Кіркоров, Світлана Лобода та Іван Ургант

В історії із затриманням головної російської інфоциганки Олени Бліновської з'являються нові подробиці. У одної з найгеніальніших і винахідливих шахрайок, яка навчилася продавати повітря, величезні проблеми з законодавством країни-терориста.

Повідомляється, що блогерка намагалася дати хабар у розмірі 10 млн доларів слідчому, який затримав її на кордоні з Білорусією. Тепер, крім несплати податків, її можуть звинуватити у дачі хабара посадовцю під час виконання.

«Блогер-олігарх Бліновська з ходу на митниці запропонувала для слідчих 5 млн доларів за підписку про невиїзд. Пізніше запропонувала 10 млн доларів, але з застереженням не блокувати її роботу, оскільки «треба до літа з лохів ще встигнути зібрати». Спроба дачі хабара та втечі від арешту до справи будуть внесені та враховані при виборі запобіжного заходу», – пишуть телеграм-канали.

Нагадаємо, автора знаменитих «марафонів бажань» Олену Бліновську, яку називають головною інфоциганкою Росії, затримали під час спроби перетнути кордон на орендованому автомобілі. Кримінальну справу стосовно блогера за несплату податків у розмірі майже 1 млрд рублів було порушено напередодні.

Бліновська, яка воліє називати себе мотиваційним спікером, не перша блогерка, яка заробила статки на продажі курсів і марафонів. Однак саме вона стала головною особою інфлюєнсерів, у тому числі завдяки численним публікаціям про неї у глянцевих журналах та появі на її заходах зірок російської естради (так, у 2021 році в пресі та соцмережах широко розійшлася новина про 40-річний ювілей блогерки за участю Кіркорова, Світлани Лободи, Івана Урганта та інших артистів).

Читайте також: Оксана Білозір розкрила правду про розлучення: Не живемо разом вже 10 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: