Землю накриває магнітна буря: що відомо

У небезпечні дні краще відмовитися від фізичних навантажень та виділити час для відпочинку
фото з відкритих джерел

Магнітна буря, яка розпочнеться сьогодні, триватиме від двох до п'яти днів

Нині на Сонці зафіксовані множинні спалахи, через які на Землі сьогодні, 27 грудня, очікується магнітна буря. Про це повідомляє The Watchers.

Множинні спалахи класу М зареєстровані 24 грудня. Прогнози вказують на потенційні геомагнітні збурення. Магнітна буря очікується наприкінці дня 27 грудня.

За останню добу сонячна активність зросла до помірного рівня. Потік електронів підтримується на нормальному або помірному рівні. Очікується, що такі умови збережуться до 27 грудня.

У період з 28 по 31 грудня включно знову триватиме період затишшя, який перейде і на перші дні січня 2024 року. Лише 13 та 14 січня очікуються магнітні бурі силою у чотири бали.

Магнітна буря, яка розпочнеться сьогодні, триватиме від двох до п'яти днів. У метеозалежних людей можливі запаморочення, загострення хронічних хвороб, біль у суглобах та стрибки тиску. Краще відмовитися від фізичних навантажень, виділити час для відпочинку, приймати теплі трав'яні ванни й пити більше води.

Магнітні бурі – це реакція магнітосфери на різкі удари та тиск сонячного вітру. Магнітний щит Землі через спалахи на Сонці починає тремтіти та коливатися, що впливає на все поле Землі і, відповідно, на людей. Вони тривають від кількох годин до кількох днів, а їхня інтенсивність безпосередньо впливає на наше самопочуття і настрій.

Нагадаємо, наприкінці листопада Землю накрила потужна магнітна буря.

Читайте також: Що може допомогти під час магнітних бур: поради лікаря

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: