Плюс 22 кг. Полякова показала фото, де зображена у найбільшій вазі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Після других пологів співачка погладшала на 22 кілограми

Здавалося б, співачка Оля Полякова завжди мала струнку фігуру, мабуть ніхто й не пам’ятає її іншою. Крім неї, як виявилося.

На ютуб-каналі «Дорослі дівчатка» Оля продемонструвала фото, яке було зроблене після народження її другої дитини – дочки Аліси. Як зізналася Оля, вона набрала на той час 22 кілограми. «Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я мала вигляд, як величезна шафа на ніжках», – сміється Оля.

Співачка пожартувала, що зараз має набагато молодший вигляд, аніж 11 років тому. Полякова додала, що тоді вона вже не була «супер білявкою», а «супер ковбасинкою».

Раніше «Главком» писав, що Полякова назвала прізвище людини, яка вижила Ані Лорак з України. Нагадаємо, співачка Ані Лорак, яка, незважаючи на вторгнення росіян в Україну, продовжує жити та співати в РФ, образилася на те, що їй скасовують концерти в Росії та настрочила гнівний пост, в якому звинуватила у всьому Україну. Мовляв, її вижили з рідної країни. Співачка Оля Полякова виклала в соцмережу допис, в якому розповіла про людину, яка не давала співати Кароліні Куєк в Україні.

Читайте також: Мільярдера Боба Лі зарізали на вулиці в США: просив допомоги, але його проігнорували

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: