Скоро вже буде Паска. Співаки підхопили трек п’ятирічного українця, який став зіркою соцмереж

фото з відкритих джерел

Відео Матвія Бруса уже набрало понад 10 мільйонів переглядів

Українські зірки підхопили відео п’ятирічного Матвія Бруса із Черкаської області, який став зіркою соцмереж після того, як тато хлопчика виклав в мережу потішний монолог сина.  Відео з хлопчиком уже набрало понад 10 мільйонів переглядів.

«Скоро вже буде Паска! Так що заказуйте мясо, ковбасу, сардельки та курочки, – каже на камеру Матвій. – Все те, що є домашнє, заказуйте».

Щире звернення хлопчика так сподобалося українцям, що відео поклали на музику та перепостили вже багато разів. У коментарях на ютуб Матвія називають «маминим бізнесменом» і «богом маркетингу».

А музичне відео, яке зреміксували Мюслі UA, повторюють відомі українці: співачка Світлана Тарабарова станцювала під трек з двома дітьми, а Надя Дорофєєва з коханим Мішею Кацуріним.

Нагадаємо, відео з Матвієм з’явилося на ютуб-каналі його тата Володимира Бруса – фермера з Черкаської області. Чоловік вже кілька років веде ютуб-канал, в якому розповідає про свої фермерські будні. «Ми молода українська сім'я, маємо трішки землі, худобу, китайський тракторець, мотоблок, що оснащений турбіною та багато іншого обладнання. Займаємось виробництвом та переробкою м'яса, та продажом у Києві. А також я маю хист до винокуріння. Якщо цікавить життя молодої української сім'ї – буду радий бачити вас на нашому канал», – йдеться в повідомленні, де Володимир представляє свій канал. Тато Матвія зізнається, що сину вже навіть пропонують рекламувати товари.

Читайте також: Пам'ятник The Beatles у Британії одягли у вишиванки до «Євробачення»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: