Полякова назвала прізвище людини, яка вижила Ані Лорак з України

Полякова: Платила грошима свого чоловіка, бо ж, звісно, за все платить він
фото з відкритих джерел

Оля Полякова також емоційно звернулася до інших колег

Співачка Ані Лорак, яка, незважаючи на вторгнення росіян в Україну, продовжує жити та співати в РФ, образиласяна те, що їй скасовують концерти в російських містах та настрочила гнівний пост, в якому звинуватила у всьому Україну. Мовляв, її вижили з рідної країни. Співачка Оля Полякова виклала в соцмережу допис, в якому розповіла про людину, яка не давала співати Кароліні Куєк в Україні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

«Вже другий день поспіль ЗМІ верещать від заяв Ані Лорак, яка сказала, що її в Україні замовили, не давали працювати, ставили умови політичні сили, але замовника вона назвати не може. Я хочу сьогодні назвати цього замовника. Цей замовник – я. Так, я хотіла у своїй країні бути найкращою, найпопулярнішою», – видала Полякова.

Вона також додала, що образила не лише Ані Лорак, а Світлану Лободу: «Платила грошима свого чоловіка, бо ж, звісно, за все платить він». Також Полякова звернулася до інших артистів: «Хочу сказати усім артистам, старим, молодим. Якщо вам здається, що на вас поступило замовлення. Якщо вас «цькують» у ЗМІ або соцмережах, вам заважають погані коментарі, знайте, мабуть, ви посягнули на мій трон і що це була Оля Полякова».

«Я знала!» – написала в коментарях співачка Оля Цибульська. «Так диви, не газуй!» – отримала відповідь від Полякової. « І я знала! Цю кляту піцу теж ти мені регулярно замовляєш!»,  – пошуткувала акторка Даша Трегубова. «Що ж ти наробила? Це ж справжня травля!» – побідкався телеведучий Слава Дьомін. Коментарі також залишили Олексій Суханов, Даша Астаф'єва, Катя Бужинська та Олексій Дурнев. Однак ніхто з артистів публічно не згадав, що допис був викладений в соцмережу 1 квітня – в День гумору.  

Читайте також: Настя Каменських виклала в соцмережу фото з лікарні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: