Мільярдера Боба Лі зарізали на вулиці в США: просив допомоги, але його проігнорували

фото з відкритих джерел

Пораненому бізнесмену вдалося зупинити дві машини, проте водії поїхали, не надавши допомоги

Американський підприємець Боб Лі, який створив платіжний додаток для смартфонів Cash App, був знайдений поліцією у Сан-Франциско з двома ножовими пораненнями. Поліцейські доправили 43-річного підприємця до лікарні, де він помер.

Просто на вулиці невідомий завдав Лі кілька ударів ножем у груди. Інцидент стався у 300-му кварталі Мейн-стріт, який вважається респектабельним районом. Поранений бізнесмен спробував упіймати машину і звернутися за допомогою, йому навіть вдалося зупинити дві машини, проте водії поїхали, не надавши йому допомоги. Про це пише видання Daily Mail.

Хто стояв за вбивством техномагната і був він випадковим чи спланованим, поки не відомо. Про цей інцидент висловився в соцмережі засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск, який заявив, що багато його знайомих зазнали нападу в Сан-Франциско.

Боб Лі також був технічним директором у компанії Square, розробив MobileCoin, а також працював над рядом важливих блокчейн-технологій. Точний розмір статків бізнесмена не відомий, проте низка ЗМІ називає його мільярдером. Вартість компанії Cash App оцінюється у $40 мільярдів.

Читайте також: У Франції обговорюють скандал із міністром, яка знялася для Playboy

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: