Лайма Вайкуле вперше зняла капелюшка на тлі чуток про рецидив раку (фото)

Чутки про рецидив раку у Вайкулі з'явилися влітку
фото з відкритих джерел

Співачка поки що ніяк не коментує імовірність хвороби

Співачка Лайма Вайкуле після чуток про те, що до неї повернулася онкологічна хвороба, опублікувала своє фото в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official)

Виконавиця позує на знімку з короткою зачіскою, вперше за останній час – без капелюшка чи перуки. Лайма поки що ніяк не коментує імовірність хвороби.

Раніше  Вайкуле засвітилася під час відвідування концерту на честь композитора Раймонда Паулса, де місцеві журналісти спитали її про здоров'я. «Замість того, щоб щось говорити, я скажу тільки це: моліться за мене! Я буду щаслива. Я скажу вам спасибі, бо я також молилася за всіх вас», – заявила Вайкуле.

Нагадаємо, чутки про рецидив раку у Вайкуле з'явилися влітку. Лайма несподівано для багатьох вирушила до США разом із чоловіком Андрієм Латковським. Потім вона повернулася в Юрмалу і в пресі почали писати, що артистка стала почуватися набагато краще. В 1991 році Вайкуле діагностували рак грудей. Декілька місяців артистка проходила спочатку терапію, потім реабілітацію. «Вона хворіла тяжко, була на межі смерті», – розповідали колеги.

Шанувальники Вайкуле пишуть їй у коментарях: «О, боже! Оце красуня!», «Як чудово, бачити вас із посмішкою!», «Тільки-но сьогодні дивилися концерт з вашою участю. І згадували вас. Здоров'я міцного вам», «Добре, що ви є, пані Лаймо, підтримую вас, як і ви підтримуєте українців. Передаю козацький дух, а він допомагає перебороти все. Нехай благословить вас Всевишній на життя».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: