Батьки трьох дівчат Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс зізналися, кого чекають нині

Рейнольдс та Лайвлі познайомилися 12 років тому на зйомках фільму «Зелений ліхтар»
фото з відкритих джерел

Актор Райан Рейнольдс сподівається, що це знову буде дівчинка

Відома голівудська акторка Блейк Лайвлі, яка незабаром стане мамою вчетверте, підтримала свого чоловіка Райана Рейнольдса на 36-й щорічній премії American Cinematheque Awards, де актор отримав нагороду.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

Блейк піднялася на сцену і виголосила промову на честь чоловіка, похваливши його «сердечність, гумор, чесність та неперевершену етичність у роботі», а також його участь у благодійності. Акторка також відзначила його відданість сім'ї.

«Де б він не був, на іншому кінці світу або на зустрічі в будинку через дорогу, він запрограмований на те, щоб швидше повернутися додому. Якби він прийшов зі знімального майданчика не в своєму сценічному костюмі, ми б занепокоїлися. Просочений брудом, фальшивим кров'ю, справжньою кров'ю, з гримерськими шрамами, у костюмі супергероїв, туфлях для чечітки або з клоунським гримом – татко завжди повертається додому», – сказала Лайвлі.

Рейнольдс, у свою чергу, прокоментував журналістам швидку появу четвертої дитини в сім'ї. «Так, це буде божевілля! Ми дуже схвильовані», – сказав Раян. Актор зазначив, що сподівається, що це буде дівчинка, оскільки за ці роки він уже звик виховувати дочок. Блейк та Райан, які одружилися у 2012 році, вже виховують трьох дівчаток: семирічну Джеймс, шестирічну Інес та трирічну Бетті. Дочки, за визнанням Рейнольдса, також з нетерпінням чекають на нового члена сім'ї.

Свою четверту вагітність Лайвлі підтвердила два місяці тому. Згодом вагітна Блейк Лайвлі роздяглася, та виклала фото в соцмережу, щоб папараці залишили її у спокої. За словами актриси, вона зробила це, щоб біля її будинку перестали чергувати папараці: «Ось вам фотографії вагітної мене в реальному житті – це щоб ті одинадцять хлопців, які чергують біля мого будинку, дали мені спокій. Ви лякаєте мене та моїх дітей».

Як відомо, Рейнольдс та Лайвлі познайомилися 12 років тому на зйомках фільму «Зелений ліхтар». Однак стосунки артистів зав'язалися лише через рік, коли вони вирушили на подвійне побачення. Саме зірка «Дедпула» розлучився зі Скарлетт Йоханссон, а блондинка з Леонардо ДіКапріо. «Ми довгий час були приятелями, і я думаю, що це найкращий спосіб зав'язати відносини, почати як друзі», – згадував 45-річний Раян. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: