Ми не маємо сексу. Дружина Роббі Вільямса зробила відверте зізнання

Айда Вільямс: Пропала якась романтика. Її знищили наші діти
фото з відкритих джерел

Дружина співака Роббі Вільямса назвала причину відсутності близькості з ним

Американська актриса Айда Вільямс зізналася, що її інтимні стосунки із чоловіком, співаком Роббі Вільямсом зійшов нанівець. Про це Айда розповіла в подкасті Postcards from the Edge.

Дружина Роббі Вільямса поскаржилася, що співак не лягає з нею одночасно, тому до сексу справа не доходить. Для актриси їхня спальня перетворилася на місце, де справді тільки сплять. Вільямс запевнила, що скоро вважатиме себе сусідкою чи сестрою Роббі, оскільки сумує за інтимними стосунками з чоловіком. Причиною відсутності близькості вона назвала його сильну зайнятість і чотирьох дітей.

«Пропала якась романтика. Її знищили наші діти. Разом із нею наше сексуальне життя померло. Ми досі любимо одне одного, але вже не такі близькі, як раніше», – зізналася Айда.

Дружина музиканта також розповіла про звички Роббі, які її дратують. «Роб хропе, чого раніше не траплялося. Іноді я б'ю його ногою, штурхаю, щоб він перестав. На якийсь час це допомагає, але потім знову починається», – зазначила актриса.

Одна з присутніх на подкасті Postcards from the Edge наголосила, що Айда та Роббі можуть спати у різних кімнатах, щоб вона могла висипатися. Проте акторка відкинула цю ідею. «Знаєш, ми й так уже сусіди по кімнаті, бо ми не маємо сексу. Якщо ми перемістимося в різні приміщення, то незабаром перестанемо цілувати один одного при зустрічі і представлятимемося як брат і сестра. Я ніби тримаюся за ниточку із нашою спільною спальнею. Для мене це дуже важливо», – додала Айда.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: