«Холостячка» Мішина зізналася, що три місяці лікувалася у психлікарні

фото з відкритих джерел

Артистка згадала, як в студентскі роки мала проблеми – дівчину мучили панічні атаки

Акторка Ксенія Мішина, яка була головною героїнею телешоу «Холостячка», на своїй сторінці в мережі зізналася шанувальникам, що проходила лікування в психіатричній клініці.

Артистка зізналася, що в студентскі роки мала проблеми – дівчину мучили панічні атаки. За її словами, після школи вона мріяла вступити до театрального вишу, однак батьки були проти такого рішення, тому Ксенія стала студенткою економічного університету, де в неї почався досить непростий період з життя.

«Це було хаотичне студентське життя – тусовки, алкоголь, цигарки, жодного розвитку і росту. Усе це продовжувалося до тієї миті, доки, сидячи на парі, не зловила першу панічну атаку. Я не розуміла, що це був за стан, і згадувати страшно й досі», – розповідає Ксенія Мішина.

Подолати проблему самотужки студентка не змогла. Ксенія потрапила до психічної лікарні на три місяці реабілітації. За цей час вона переосмислила все своє життя, знайшла мотивацію рухатися далі – і незабаром стала студенткою театрального вузу.

Раніше «Главком» писав, що Ксенія Мішина в інтерв'ю розповіла, що їй в часи студентства настирливо пропонував стосунки роійський актор Сергій Гармаш. Артистка познайомилася з тоді вже дуже відомим артистом у Криму, звідки родом. Їй тоді було 18 років і вона тільки робила перші кроки в кіно. 50-річний Гармаш брав участь у зйомках фільму «Обитаемый остров», де Мішина знімалася в епізоді. За її словами, артист сам підійшов до неї після зйомок з пропозицією познайомитися.

Читайте також: Розлучена співачка Наталія Валевська розповіла про нове кохання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: