«Холостячка» Мішина знялася топлес та збурила мережу пікантними знімками

Акторка останнім часом дуже схудла
Фото: соцмережі

Коментари пишуть, що такого роду контент не варто виставляти під час війни

Акторка Ксенія Мішина, яка була головною героїнею телешоу «Холостячка», на своїй сторінці в мережі виклала знімки, на яких позує на камеру роздягненою. Не всім шанувальникам такий контент прийшовся до душі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

«Ми всі різні, унікальні і так цікаво вивчати людей. І якщо до цього підходити усвідомлено, без переконань та засуджень, то можна радіти всім рівням існування. Бо одні дозволяють тобі бачити свою унікальність та сильні сторони, а інші мотивують на рух та розвиток», – підписала світлини акторка, яка останнім часом дуже схудла.

«Боже, у нас війна, а у неї одна тема: яка я, подивіться на мене. Наші жінки – всі красуні. Коли ти зупинишся?», «Як на мене, вже занадто схудла», «Всі фото в одному стилі, якщо чесно набридло на це дивитися. Нудно», «Цікаво, як чиїсь голі спина та півсраки змотивують людей розвиватися?! Прямо бачу, як натовп побіг кудись... Мабуть вже розвиваються!», «Треба вже зовсім оголитися. Все вже бачили», «Пiд час вiйни не актуально такий контент», – коментатори залишили на сторінці актриса майже 300 відгуків.

Раніше «Главком» писав, що акторка Мішина розповіла, як за нею півроку бігав відомий російський актор.

Читайте також: Ксенії Мішиній прилетіло за гарячу фотосесію у Ніцці: акторка відповіла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: