Мама в уряді Аксьонова, тато – суддя в Криму. Дует Anna Maria вперше прокоментував позицію по війні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачки Анна та Марія Опанасюк стверджують, що не мають відповідати за батьків

Український дует Anna Maria вперше виступив з офіційною заявою щодо своєї політичної позиції. В 2019 році сестри потрапили у гучний скандал, коли у фіналі Нацвідбору на Євробачення відмовилися відповідати, чий Крим. Ба більше: батьки Анни та Марії – топ-чиновники в уряді кримських окупантів.

Про те, що мама дівчат Лариса Опанасюк працювала на окупантів «заступником голови Ради міністрів Республіки Крим», розповіла на своїй сторінці в соцмережі відома активістка та журналіст Зоя Казанжи. «І от вони вже викачуються по військовим частинам, дають концерти, фоткаються з нашими військовими, навіть не заблюривши обличчя. І от вже їм несамовито дякують, що «співачки підіймають бойовий дух», – обурилася в дописі Казанжи.

Мати співачок обіймала посаду віце-прем'єра в підконтрольному РФ уряді Сергія Аксьонова. Вона має нагороду «За повернення Криму» від окупантів. А їхній батько – відомий у Криму суддя, який співпрацював із 2014 року з Росією, а зараз на пенсії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ANNA MARIA (@annamariaduet)

Сестри Опанасюк опублікували відео в соцмережі, у якому пояснили свою позицію: «Хочемо сказати, що з початку повномасштабного вторгнення ми одразу на 200 відсотків підтримали Україну, ми засудили російську агресію та даємо безліч благодійних концертів по всій країні для дітей, переселенців, поранених, військових. Ось наша позиція».

«Ми хочемо зараз сказати, як ми насправді думаємо: Крим – це Україна, інакше бути не може. Крим був, є і буде українським. Ми народилися в Україні, це наша батьківщина. І якби ми мали інші погляди, ми, напевно, були б вже не тут», – продовжили артистки.

Про своїх батьків сказали таке: «Ми не маємо відповідати за своїх батьків, це окремі люди, в них своє життя. Ми дорослі, в нас своє життя. І ми відповідаємо лише за власні вчинки. Не треба робити з нас монстрів. Для нас ця війна така ж болюча, як для кожного українця. І ми робимо все на своєму місці для прискорення перемоги».

Читайте також: Пробила дно. Комік Великий з «Кварталу» висміяв у пародії «44-річну дівчинку» Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: