Зірка серіалу «Свати» Ганна Кошмал вперше показала свого чоловіка

Фото: Інстаграм Кошмал

Актриса та її чоловік прийняли спільне рішення щодо української мови в сім'ї

Актриса Ганна Кошмал, яка зіграла роль Жені Ковальової у серіалі «Свати», вперше показала фото свого чоловіка. Артистка привітала його з річницею весілля. Кошмал вийшла заміж п’ять років тому, однак знімків її чоловіка в мережі не знайти.

«Символічно відсвяткували наш перший ювілей. Я була такою гарною нареченою...Наче лише п'ять років у шлюбі, а вже майже не пам'ятаю себе «до». Стільки всього пройшли», –  написала Кошмал.

Раніше «Главком» писав, що акторка виховує із чоловіком 4-річного сина Михайла. На своїй сторінці в соцмережах актриса зізналася, що разом із чоловіком прийняла важливе рішення – першою та єдиною мовою їхнього сина вдома буде українська.

«Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою та єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення у такому юному віці і таке важливе. Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило і навіки знищило отруйні ілюзії», – написала Анна в Інстаграм.

«Вчора ввечері я поклала малюка спати, а сама сіла на підвіконні та дивилася в темне поле, яке заповнювалося численними сиренами. Аналізувала своє минуле, свій шлях. Багато чого стало на свої місця. Радію, що завжди йшла за покликом внутрішнього голосу і сили зверху завжди відводили мене від непотрібного. Я тут тому, що відчуваю їхню сильну підтримку. Я тут тому, що можу надати підтримку своїм. І я знаю, що все буде добре! На нашому боці правда, тож із чистою совістю продовжуємо боротьбу та неодмінно перемога за нами! Рости, розквітай у незалежності, моя країно, сьогодні ти сильна і свідома, як ніколи!» – додала Кошмал.

Читайте також: Скандал з Comedy Club. Павло Воля публічно висміяв фото дівчини, взяте з її особистої сторінки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: