Скандал з Comedy Club. Павло Воля публічно висміяв фото дівчини, взяте з її особистої сторінки

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Балауса Толеген, яка постраждала від примітивних жартів, прокоментувала інцидент

В одному з останніх виступів російський гуморист Павло Воля пожартував над жителькою Казахстану, показавши на великому екрані її фотографію, щоб проілюструвати його висловлювання: «Є такий тип жіночих понтів, коли вона летить, вона така повітряна, вона як космос. Вона щось між мрією та долбанько». Дівчина пізнала себе на фото, їй жарт зовсім не сподобався.

Балауса Толеген, так звати дівчину, яка постраждала від примітивних жартів, прокоментувала те, що сталося на своїй сторінці в Інстаграм, повідомивши, що не знає, як її фотографія потрапила на передачу – цей знімок вона викладала в соціальних мережах ще в 2018 році. Вона назвала те, що відбувається «сексистськими жартами», які підкріплюються посилом «ми ж люблячи».

Балауса заявила, що їй не смішно, особливо тому, що тепер її впізнають, і вона знаходить себе в рамках уявлень людей як стереотипного персонажа «жіночих понтів».

«Могла б засмутитися і забути, але якщо суспільство хоче ярликів: я ще й «зла фемка», яка висловлюватиметься, і якій погано від однієї думки, що всі ці фото зі всіх схожих випусків – особисті фото реальних людей», – висловилася Толеген.

Тим часом в мережі почали згадувати, що актори «Комеді клад» не вперше ображають казахів. Популярну блогерку Аліну Кім, яка взяла собі псевдонім «Хом'як» ще один резидент Камеді Гарік Харламов представив як «найпопулярнішого хом'яка в СНД». Тоді Павло Воля запитав її, навіщо вона взяла псевдонім, і додав: «Аліна Хом'як звучить, ніби ти продавчиня з «П'ятірочки» і піджираєш зі складу».

За кілька місяців до Аліни їх гостем став інший казахстанець, який прославився на весь світ – Іманбек. Він почав займатися музикою за три роки до того, як отримав «Греммі», а до цього працював залізничником. Кілька разів Павло Воля у різні моменти історії повторював: «Хто він такий?!», І ця фраза стала жартівливим рефреном розмови. А Гарік Харламов назвав Іманбека «казахською Попелюшкою».

Читайте також: 48-річна Пенелопа Крус знялася в одних трусиках для модного журналу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: