Журналіст Зигарь із чоловіком на весіллі обмінялися браслетами «Азовсталь»

Партія браслетів була виготовлена з останньої сталі заводу «Азовсталь» в Маріуполі
фото з відкритих джерел

Традиційні обручки закоханим виготовив український бренд

Відомий російський журналіст, який нещодавно одружився з актором Жан-Мішелем Щербаком, обмінялися на весіллі знаменитими браслетами «Азовсталь». А традиційні обручки закоханим виготовив український бренд.

Нагадаємо, тиждень тому стало відомо, що колишній головний редактор телеканалу «Дождь» Михайло Зигарь одружився зі своїм коханим Жаном-Мішелем Щербаком. Весілля пари відбулося у Португалії. «Ми одружилися (напевно, правильно говорити «вийшли заміж»). Кохання, свобода, правда, щастя. Час починати звільнення з себе», – прокоментував подію Зигарь. У свою чергу Щербак зізнався, що вони разом три роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Жан-Мишель Щербак (@iam_jeanmichel)

Нині Жан-Мішель Щербак заявив на своїй сторінці в Інстаграм, що йому незручно ділитися своєю радістю з підписниками, поки Україну тероризує Росія.

«Тому хочу звернутися до українців із запитанням. Чи доречно викладати кадри та відео, де я та новоспечений іноземний агент Михайло Зигарь обмінюємося обручками українського бренду та браслетами з «Азовсталі» у день нашого весілля?» – поцікавився автор допису.

Раніше «Главком» писав, що Жан-Мішель Щербак свого часу був алтарником духівника Путіна отця Тихона (Шевкунова) та жив у монастирі. Митрополит Тихон (Шевкунов) – один із найвпливовіших людей у РПЦ. В його ЗМІ називають духовником президента Росії Путіна. В інтерв'ю Шевкунов називає Путіна «людиною зовсім іншого масштабу та рівня в багатьох відношеннях», яка «абсолютно собі не належить» і єдине завдання якого – «рятувати Росію».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: