Кондратюк здивував новиною з особистого життя

Кондратюк з родиною
фото з відкритих джерел

Кондратюк проговорився, що до того, як зустрів дружину Олександру, вже був одружений

Відомий телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк вперше зізнався, що насправді був одружений двічі. Про це він обмовився в інтерв’ю ютуб-каналу Rostyslove Production.

Розповідаючи про знайомство із своєю дружиною Олександрою, Кондратюк проговорився, що до того вже був одружений. «Ми з 1996 року разом. До того у нас були інші шлюби, но то таке», – розповів Ігор Кондратюк.

Нагадаємо, Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою виховують трьох дітей – синів Сергія, Данила і дочку Поліну, яка навчається в США. Старщий син – дитина Олександри від попереднього шлюбу.

Раніше «Главком» писав, що Кондратюк розповів, де нині знаходяться його дорослі діти. За словами Кондратюка, Сергій і Данило допомагають армії, та через проблеми зі здоров’ям – у четвертій хвилі мобілізації, як і сам продюсер.

«Сини живуть у Києві. Старший монтує соціальні ролики якісь, де вони їх беруть та знімають, я не знаю. Середній займається блокчейном. Він організував фонд разом з однодумцями. Донатять на ЗСУ, возять волонтерські якісь речі. У цьому фонді, здається, фігурує мер Нью-Йорка. Вони обидва у четвертій хвилі мобілізації, як і я, до речі. У них обох проблеми зі здоров’ям через те, що дитинство провели за комп’ютерами, але це таке», – розповів Кондратюк.

«Молодша донька навчається на другому курсі в Америці. Вона вчиться на інженера космічних систем. Добре вчиться. Єдина проблема, що, звичайно, не змогла прилетіти на літні канікули. У грудні, сподіваюся, приїде в Україну через Варшаву», – додав продюсер.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: